Voksbehandling

Voksbehandling i Bagsværd

På vores skønne klinikker i Lyngby og i Bagsværd tilbyder vi voksbehandling. Du kan fx få en voksbehandling af ben, armhuler eller bikinilinje. Vi tilbyder også såkaldt intim voksbehandling, som også går under navnet Brazilian wax. Ring på telefon 44 49 25 11 eller benyt knappen øverst til højre, hvis du vil bestille tid online.

Hvad er voksbehandling?

Ved voksbehandling smøres der varm voks på huden på det område, hvor du ønsker at fjerne hår. Det kan være ben, arme eller bikinilinje. Voksen fjernes ved hjælp af strips, der med et hurtigt træk hiver hårene af. En voksbehandling har en holdbarhed på op til 3-4 uger, og du slipper dermed for at skulle have skraberen frem med få dages mellemrum.

Intim voksbehandling og Brazilian wax

En intim voksbehandling fjerner hår på eller omkring kønsdelene. Der findes forskellige typer af intim voksbehandling, hvoraf den, der nok hviskes mest om, er den såkaldte Brazilian wax. Ved en Brazilian wax fjernes alt hår på og omkring kønsdelene bortset fra en smal stribe eller trekant foran. En intim voksbehandling kan også være mindre radikal – en såkaldt bikini wax, hvor der fjernes hår fra din bikinilinje. Vi udfører alle former for intim voksbehandling nænsomt og professionelt.

Bestil tid til voksbehandling

Uanset om du ønsker almindelig voksbehandling af ben eller en mere intim voksbehandling som fx bikini wax eller en fuld Brazilian wax, kan du stole på, at du får en professionel og nænsom behandling på vores klinik i Lyngby. Vi bor centralt på Lyngby Hovedgade, hvorfra vi betjener kunder fra Lyngby, Bagsværd og omegn.

Hyggelig atmosfære og dygtige frisører

Bryllupsfrisurer Lyngby
Bryn og vipper Bagsværd
Extensions Lyngby
Familieklip Bagsværd
Hudanalyse Lyngby
Hudplejeklinik Lyngby
Hårfarve Lyngby
Hårplejeartikler Lyngby
Klip Lyngby
Massage Lyngby
Modeklipning Lyngby
Permanent Lyngby

Bagsværd Hovedgade 115
2880 Bagsværd
Tlf.: 44 44 25 11
mail@frisorhotntot.dk

Lyngby Hovedgade 46
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: 44 49 25 11
mail@frisorhotntot.dk

Alle vores frisører har den rigtige 4-årige faguddannelse

Medlem af

DOFK – Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere

Åbningstider

Mandag 09:00-17:30

Tirsdag 09:00-17:30

Onsdag09:00-19:30

Torsdag 09:00-19:30

Fredag 09:00-17:30

Lørdag 08:00-14:00

Søndag Lukket