Kosmetolog

Velkommen i den 7. himmel

Allerede på vej op af trappen til klinikkens 1.sal, begynder dine skuldre at finde et mere behageligt leje end oppe under ørene. Du bliver mødt af en duft af æteriske olier, og på ægte asiatisk vis, bliver du budt på en kop dampende varm ingefær te.

Vi bruger kun kvalitetsprodukter

Til alle vores ansigtsbehandlinger arbejder vi med produkter fra PH Formula, der ikke indeholder irritationsfremkaldende stoffer eller allergener, samtidig med at de giver et flot resultat.

Dygtig behandler med kyndige hænder

Vores dygtige kosmetikere har 100 % fokus på DIG, når du ligger i stolen. Kosmetikerene er behagelige, diskrete og dygtige. I fællesskab har vi udvalgt nogle fantastiske og meget forskellige behandlinger, der kan få dig til at slappe af og give dig dit overskud tilbage.

Vores dygtige kosmetikere har 100 % fokus på DIG, når du ligger i stolen. kosmetikerene er behagelige, diskrete og dygtige.

Et udvalg af vores skræddersyede behandlinger:

Skræddersyede behandlinger på enten 30, 60 eller 90 min.

Fuld kropsmassage, som er den optimale kur mod anspændthed, mentalt stress og generel træthed. Du vil få en skøn, sanselig oplevelse, der langt overgår almindelig massage.

Vi skræddersyr behandlingen til dig og din hud.

Få det fulde overblik over vores behandlinger